null

Activiteiten bij Le Domaine Le Bocage

Verschillende organisaties en professionals hebben het domein gekozen om er hun activiteiten te organiseren.Zo zult u regelmatig de volgende activiteiten aan treffen:

Volop mogelijkheden voor groepsvakanties op en bij landgoed Le Bocage

Van een hele week met een groep vrienden tot een midweek waarin u b.v. het gouden huwelijksfeest van uw ouders viert en dit alles in te vullen volgens uw eigen wensen. Dat kan op Le Bocage.

Tips voor leuke uitstapjes kunt u vinden op de pagina De omgeving.

Schildervakantie

met Mathilde Kenter

Mathilde Kenter organiseert schildervakanties op Le Bocage. Een groot deel van haar leven is ze al bezig met verschillende vormen van kunstschilderen. Naast haar werk begeleidt ze sinds een aantal jaren twee keer in de week, 50 plussers op het pad van de schilderkunst. Haar schilderkunst beperkt  zich niet tot enkele materialen.

Kleur zelf je leven mooier!!! Doe mee op een inspirerende plek aan de schildervakantie onder begeleiding van Mathilde.

wanneer? zie :  Agenda activiteiten

meer info op:  www.mathildeschilderkunst.nl

aanmelden mail:  matildekenter@gmail.com

Geniet-ouder-kind vakantie

voor de mooiste APK Vakanties

Steeds meer ouders komen alleen te staan in de zorg voor hun kind of willen wel een alleen met hun kind er uit! Monique Sajet van de Nieuwe Liefde in Brielle organiseert APK vakanties op het domein. Net als met je auto moet ook de mens regelmatig nagekeken worden.

Op le Bocage kun jezelf en je kind terecht voor ontspanning en rust, maar ook kennis maken met gelijkgestemden en van hen leren.

Ook coaching, tantra massage en persoonlijke training worden in deze week georganiseerd. De deelnemers kunnen daardesgewenst daaraan deelnemen. Ook uitstapjes in de omgeving zullen de week bijzonder maken!

wanneer? zie :  Agenda activiteiten

meer info op:  www.apkvoorlijfenbedrijf.nl

aanmelden mail: welkom@moniquesajet.nl

Alleenstaanden vakantie voor 30+

voor de meest bijzondere singles vakanties

Je kunt natuurlijk bij KRAS of FOX een vakantie voor singles boeken. Maar een alleenstaanden vakantie op Le Bocageis is pas echt bijzonder en op maat gesneden. Deze energetische plek met twee kruisende Leylijnen maakt dat gelijkgestemden direct tot elkaar aangetokken worden (of niet!). Niets moet en alles mag!

In een rustige omgeving tot jezelf komen, maar ook mischien de weg vinden naar een nieuwe liefde of nieuwe vrienden. Tijdens deze vakantieweek kun je in alle privacy deelnemen aan trainingen, spelletjes, tantra massages, dating, lekker helemaal niets of juist samen fantastiche en actieve uitstapjes in de landelijke omgeving maken!

wanneer? zie :  Agenda activiteiten

meer info op:  volgt

aanmelden mail:  johanraaimakers@gmail.com

Een retraite en ontwikkelings-vakantieweek of -weekend

met Annelies Laurier-Kuus

Paragnost Annelies Laurier-Kuus is ook energetisch-, rouw-verlies-, kinder-, en reincarnatie therapeute. Ze heeft bestaande praktijk Paradean in Driebergen en Wijk bij Duurstede. Maar houdt haar praktijk Paradean nu ook in het jachtslot St. Hubert, op het mooie en energetische landgoed Le Bocage in Savigny, Haute-Marne.Hier kan ze met volle aandacht en rust een aantal aaneengesloten dagen dagen mensen intensief begeleiden. Ze biedt 2 à 3 keer per jaar een retraite-, en ontwikkelingsweek of weekend aan met o.a. yoga, massage, meditatie, magnetiseren, reading en eveneens ademtherapie en handlezen.Verder werkt ze ook met  energiekaarten, foto invoelen, intuïtief schilderen,  etc. Dit doet ze Individueel maar ook in groepsverband (wel met kleine groepen).

Elke deelnemer krijgt een programma op eigen kunnen en ontwikkeling, maar er is zeker ook tijd voor ontspanning! Annelies richt ok op de gevoelige (nieuwe-tijds) kinderen.Maar de gewone aardse mens is ook bijzonder welkom, met of zonder lichamelijke en/of geestelijke klachten.

wanneer? zie : Agenda activiteiten

meer info op: www.paradean.nl

aanmelden mail:  annelies@paradean.nl

Biodanza met Phoebe

Dans, geniet en leef wie je werkelijk bent!

Dans, geniet en leef wie je werkelijk bent! Dat is het motto van de Biodanza vakantieweek.

Phoebe geeft wekelijks biodanzaworkshops in Amsterdam, zit in het bestuur van de Vereniging voor Biodanza docenten Nederland en is ze directeur van de Rolando Toro School voor Biodanza in Rotterdam.

Phoebe organiseert regelmatig dansdagen en weekends en jaarlijks een Biodanza vakantie op domein Le Bocage in Frankrijk. Speciaal op deze energetische plek kan ze dansend weer de batterij opladen.

wanneer? zie : Agenda activiteiten

meer info op:  www.biodanzametphoebe.nl

aanmelden maii: phoebefelen@telfort.nl

Body & Mind Zomervakantie

Peter Benders is de bindende factor achter FIT body & mind en organiseert vanuit hobby en interesse korte vakanties en dagen met workshops. Inspirerende samenwerking met diverse professionals en trainers is de kracht!

Peter Benders organiseert een sprankelende vakantie voor bewustwording en balans van body & mind met inspirerende trainers, mooie workshops op het prachtig en energetische landgoed Le Bocage waar veel ruimte, natuur, cultuur en rust is.

wanneer? zie :  Agenda activiteiten

meer info op:    www.fitbodymind.nl

aanmelden mail: peter@fitbodymind.nl

Zang & expressie vakantie

Tijdens de zangvakantie op le Bocage biedt Julie Scott & Roeland Drost  je een afwisselend programma waarin je op een creatieve en theatrale manier wordt uitgedaagd alle facetten van je stem te gebruiken.

Naast  oefeningen met de groep is er ook veel persoonlijke aandacht voor jouw stem en performance.

wanneer? zie : Agenda activiteiten

meer info op:  www.scottdrost.nl

aanmelden mail: info@scottdrost.nl

Beeldhouwen op Le Bocage

Er wordt aan gewerkt om de vakantieweek met workshop beeldhouwen weer op Le Bocage te organiseren en we willen dat doen samen met andere creatieve workshops, zoals workshop decoratieve vloerschilderingen of de hieronder genoemde workshop Compositie Fotograferen.

Compositie fotograferen

De techniek van het foto’s maken is tegenwoordig al heel goed in de digitale camara’s ingebouwd, maar een sprekende en levende foto maken is een hele kunst.De bekende fotograaf Frans Lossie geeft op Le Bocage workshops, dus neem je camara mee en leer zelf je foto’s te componeren!

Lesgeven zit hem in het bloed dus een cursus foto’s componeren zal een hele leerzame workshop zijn op een inspirerende en historische locatie.Op het einde van de cursus wordt door alle deelnemers zelf de meest spectaculaire foto gekozen en krijgt de winnaar zijn overnachtingskosten vergoed!

wanneer? zie :  Agenda activiteiten

meer info op:  www.photostudiofranslossie.nl

aanmelden mail: frans@lossie.nl

Cultuur & Filosofieweek in Frankrijk

EEN LEKKER WEEKJE DENKEN! Een stevige impuls voor je gezonde verstand op het prachtige landgoed Le Bocage in Frankrijk.

Stilzwijgend laten we ons door deze deskundigen een onterechte tegenstelling aanpraten tussen wetenschap en gezond verstand.Hoe kunnen we ons gezonde verstand uit het verdomhoekje halen en het de positie geven die het verdient?

Dat gaan we met elkaar onderzoeken onder de deskundige begeleiding van Jan Bransen, hoogleraar Filosofie van de gedragswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en auteur van het onlangs verschenen: “Laat je niets wijsmaken.”

Natuurlijk gaan we niet alleen maar denken. Daarvoor is er te veel te zien en te beleven in de Haute-Marne en de directe omgeving van het landgoed “Le Bocage”. Onder deskundige begeleiding van drs. Lisette le Blanc worden er zowel cultuur historische, recreatieve en energetische plaatsen bezocht!

Lees meer informatie over deze bijzondere week op http: denkvakantie.wordpress.com

wanneer? zie :  Agenda activiteiten

meer info op:

www.lisetteleblanc.nl.

www.janbransen.nl

aanmelden mail: lisette_leblanc@hotmail.com

Decoratieve vloer beschildering

Ook wordt er aan gewerkt een vakantieweek met workshop decoratieve vloer beschildering op Le Bocage te organiseren. Op de kamers op de eerste verdieping zijn prachtige decoraties aangebracht door Carine van Steen en zij heeft ook ideeen voor de tweede verdieping. We gaan leren hoe dit uitgevoerd moet worden. De vloer is de basis van je kamer, als je die een speciale uitstraling geeft, hoef je niet veel te doen aan muren en plafond en de inrichting!

Ook deze workshop willen samen doen met andere creatieve workshops, zoals workshop beeldhouwen of de Compositie Fotograferen.

Adres: Le Domaine Le Bocage
1, rue du Château
52500 Savigny, Haute-Marne Frankreich
Tel. : +33 3 258 479 10
Mobiel: +31 (0)6 830 94 631
E-Mail: info@lebocage.nl
Web: www.lebocage.nl