Welkom bij Dong's home kitchen at chateau le Bocage

Sinds kort is op landgoed Le Bocage, Dong’s Home Kitchen geopend.
Dong’s Home Kitchen is een unieke culinaire belevenis om echt authentieke Chinese gerechten te proberen op een heel laagdrempelige manier op een unieke locatie.
In het Franse dorpje Savigny, Haute Marne, ligt het landgoed Le Bocage. Dit is een 19e eeuws kasteel met het jachthuis, waar de toenmalige burgemeester zijn zomerverblijf had en waar hij zijn vrienden netwerk vermaakte. Deze traditie wordt met Dong’s Home Kitchen voortgezet, om een heerlijke culinaire belevenis aan te bieden op een unieke locatie.

Dong's Home Kitchen = Family Style dineren

Dong’s Home Kitchen is een unieke culinaire belevenis op een unieke bourgondische locatie. In het Franse dorpje Savigny, Haute Marne, ligt het landgoed Le Bocage.

De gastvrijheid als traditie zet zich voort….

Le Domaine Le Bocage is een landgoed met een 19e eeuws kasteel en een jachthuis, waar de toenmalige burgemeester zijn zomerverblijf had en waar hij zijn vrienden netwerk vermaakte. Deze traditie wordt met Dong’s Home Kitchen voortgezet, om een heerlijke culinaire belevenis aan te bieden op een unieke locatie.

Eten in Dong’s Home Kitchen is authentiek mainland chinees eten in de Franse bourgondische omgeving, met de gastvrijheid voor eregasten.

Authentieke chinese specialiteiten eten in Bourgondië: Het beste van twee werelden

East meets West, zo zou Dong’s Home Kitchen omschreven kunnen worden. Daar waar de Fransen bekend staan om hun bourgondische houding en levensstijl, gecombineerd met de Chinese culinaire keuken en de gastvrijheid van het Verre Oosten komen samen in één prachtige 19e eeuwse omgeving.

In Dong’s Home Kitchen is het volop genieten van authentieke mainland Chinese gerechten, die perfect gebalanceerd zijn op alle vlakken. U ervaart geuren, smaken, kleuren, die u nergens in de wijde omgeving zult vinden. Alleen in Dong’s Home Kitchen kunt u aanschuiven aan de gezellige tafel in Chatêau St. Hubert of als het weer het toelaat op het plein, waar u dan kan genieten van authentieke Chinese specialiteiten op bourgondische wijze.

Een kijkje op landgoed Le Bocage

Nagenieten van de heerlijke Chinese specialiteiten, gaat het beste met een korte wandeling door het park van Landgoed Le Bocage. U kan genieten van de rust en vrede, die in het zorgvuldig aangelegde park bezorgd wordt door de vele bijzondere bomen, die het landgoed heeft.

De eerste eigenaar van Le Bocage had in de 19e eeuw, enkele bijzondere bomen van over de hele wereld over laten komen om indruk te maken op zijn relaties. Tot op de dag van vandaag kunt u nog steeds van deze natuurschoon genieten. Pronkstukken zijn de sequoia boom van wel 35 meter hoog en een bijna 150 jaar oude Japanse ginkgoboom, een van de oudste in heel europa.

Park en omgeving

De bomen in het park

Reserveringen: +33 681 773 067

Hoe reserveer ik mijn plek aan tafel?

Voor een vaste lage prijs van €15 euro, reserveert u uw plek aan de tafel in Dong’s Home Kitchen @ Le Bocage.

Stuur uw reservering naar dit telefoonnummer: +33 681 773 067 (Whatsapp, bellen of SMS)

Vermeld daarbij:

  1. uw naam
  2. aantal personen
  3. uw voorkeurstijd (de keuken is open van 18:00 tot 22:00)

Na bevestiging is uw plek gereserveerd bij Dong’s Home Kitchen at Le Bocage.

Contactformulier