null

Jachtslot St. hubert

Twee kasteeltorens met allebei drie verdiepingen een kelder en een zolder.

In de linker toren van St. Hubert is de Gite te huur met keuken, badkamer en een “Salon”.

Over jachtslot St. Hubert

Twee torens

In de rechtertoren bevinden zich  8 hele ruime slaapkamers voor twee personen verdeeld over twee verdiepingen. Dit deel is  als privé in gebruik! Elke verdieping heeft gemeenschappelijke sanitaire ruimtes met douches, wastafels en toiletten. Op de begane grond is het beheerders appartement.

In de linkertoren bevinden zich op de begane grond de Brocante, de receptie, een vergaderruimte, een meditatie-,en massage salon en aan parkzijde de TV-kamer. Op de eerste en tweede verdieping is een een appartement (Gîte) gerealiseerd voor 15 personen, met op de eerste verdieping een grote leefkeuken, een woonkamer, een grote badkamer en twee slaapkamers. Op de tweede verdieping zijn dan nog drie (grote) slaapkamers .

In de linker toren bevind zich de Gite met 5 slaapkamer verdeeld over twee verdiepingen en met eigen badkamer, salon en keuken.

Totaal in St. Hubert zijn dus 5 tweepersoons slaapkamers voor maximaal 15 personen beschikbaar.

Binnenplaats

Aan de grote binnenplaats bevinden zich de voormalige stallen, die zijn omgebouwd tot schitterende sfeervolle zalen van 150 tot 350 m2. Daarnaast is er nog een grote (douche-) ruimte die ook gebruikt kan worden als atelierruimte.

null

Bekijk jachtslot St. Hubert

Geniet alvast van een kleine selectie foto’s van St. Hubert
null

Activiteiten bij Le Domaine Le Bocage

Laat u zich verrassen door de vele activiteiten in, rondom en buiten het landgoed Le Bocage. Klik hiervoor één van de onderstaande opties voor meer informatie.

Sportief

bij Le Bocage

Golfen, fietsen, wandelen, genieten van de landelijke regio en de rustieke dorpjes.

Creatief

bij Le Bocage

De landelijke omgeving van Le Bocage, inspireert u direct en overtuigend tot mooie en nieuwe ideeën, die uw creatieve geest in uzelf wakker maken.

Body & Mind

bij Le Bocage

Sources, Leilijnen, eeuwenoude bomen en de omgeving met een zeer rijke historie markeren het hele gebied vol met aardekracht en energie.

null

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op

Adres: Le Domaine Le Bocage
1, rue du Château
52500 Savigny, Haute-Marne Frankreich
Tel. : +33 3 258 479 10
Mobiel: +31 (0)6 830 94 631
E-Mail: info@lebocage.nl
Web: www.lebocage.nl