NIEUW: FAMILIE VAKANTIE WEKEN OP KASTEEL LE BOCAGE VAN 29 JULI TM 11 AUG ‘18

Voor rust en ruimte in het hoogseizoen op een unieke plek!

null

Tarieven

Tarieven* (29 juli tm 5 aug)

6 nachten

Verblijf in het kasteel € 840  (o.b.v. halfpension, 2 volwassenen en 2 kinderen in 2 kamers)
Kamperen in het park € 600 (o.b.v. halfpension, 2 volwassenen en 2 kinderen in 1 tent)

13 nachten

Verblijf in het kasteel   € 1.680 (o.b.v. halfpension, 2 volwassenen en 2 kinderen in 2 kamers)
Kamperen in het park  € 1.200 (o.b.v. halfpension, 2 volwassenen en 2 kinderen in 1 tent)

*Sfeer en prijs hangen samen met enige (vrijwillige) medewerkzaamheid van de gasten. Na het eten wordt er gezamenlijk afgeruimd, hulp bij de afwas wordt zeer op prijs gesteld. Dankzij deze helpende hand kunnen wij met een relatief klein team werken.

Over de locatie

Le Bocage – Een plek om tot rust te komen, een bijzonder feest te geven, bekenden te treffen of juist nieuwe mensen te leren kennen in een ongedwongen en toch verzorgde sfeer.

Naast de historische gebouwen, de eeuwenoude bomen in het park en de unieke kwaliteit van licht, lucht en water, ligt de kracht van Le Bocage in de familiaire sfeer en de betaalbare tarieven. Het is een unieke plek voor mensen die willen wandelen, fietsen, van de natuur genieten of gewoon tot rust komen. Door de ongedwongen familiaire sfeer op Le Bocage ontstaan contacten als vanzelf.

Voor meer info en reserveren kijk op www.lebocage.nl, mail naar info@hetwarmenest.nl of bel Norma: 06-81788399.

Geef je op voor de familievakantie weken (29 juli tm 11 aug 2018) op Kasteel Le Bocage. Er is plaats voor 8 gezinnen in het kasteel en er zijn 6 gezinskampeerplekken in het park.

Kasteel Le Bocage opent speciaal voor 2 weken in augustus zijn deuren voor gezinnen. Dit idee is ontstaan door dochter (Norma) van de eigenaar die je hierboven op de foto ziet. Zij vertoeft regelmatig met haar gezin en bevriende families tijdens vakanties in het kasteel en gunt ook andere gezinnen deze prachtige oase van rust in het hoogseizoen. Zij heeft voor 2 weken het kasteel afgehuurd voor gezinnen die opzoek zijn naar een bijzondere ontspannen vakantie.

De verzorging is op basis van halfpension; een gezond ontbijtbuffet met onder andere heerlijk vers brood, muesli, kaas, worst, fruit en een eitje, waar u een lunchpakket kunt klaarmaken en ’s avonds een afwisselend dinerbuffet met veel verse producten. Daarnaast staat er altijd koffie en thee voor je klaar.

Er wordt wekelijks een kampvuur avond en mini disco georganiseerd. Er is een pingpongtafel, badmintonnet, moestuin, boomhut, trampoline en in de zomer een groot opblaaszwembad. Daarnaast is er in de omgeving van alles te doen, zoals het bezoeken van diverse bronnen, een groot meer met strandje om in te zwemmen en diverse authentieke Franse steden om te bezoeken.

null

Bekijk Le Bocage

Geniet alvast van een kleine selectie foto’s van Le Domaine Le Bocage.
null

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op

Adres: Le Domaine Le Bocage
1, rue du Château
52500 Savigny, Haute-Marne Frankreich
Tel. : +33 3 258 479 10
Mobiel: +31 (0)6 830 94 631
E-Mail: info@lebocage.nl
Web: www.lebocage.nl