Bruiloften en Recepties

Landgoed Le Bocage heeft de mooiste locaties voor uw mooiste dag.

Trouwen in een château in Frankrijk, wie wil dat nu niet!?

Een huwelijksdag is een dag om nooit te vergeten. Daarom gaan steeds meer mensen voor het vieren van hun bruiloft op zoek naar een bijzondere locatie.

Alle reden om uw keuze te laten vallen op Le Bocage: met zijn unieke uitstraling  beschikt ons landgoed over de capaciteit om uw gasten te verwelkomen in onze speciale feestzaal en tevens te laten overnachten na een geweldig feest!

Het maximaal aantal gasten voor het bruiloftsdiner in de feestzaal is 120 personen en om te overnachten op de locatie is 60 personen, maar in de directe omgeving kunnen we nog 35 personen onder brengen (op loop afstand!).; Ook de parkeerplaats voor meer dan 100 auto’s is op loopafstand en we kunnen voor bewaking daarvan zorgen.

Dit alles voor een zeer betaalbare prijs.

null

Bekijk een Le Bocage bruiloft

Geniet alvast van een kleine selectie foto’s van een bruiloft gehouden bij Le Domaine Le Bocage.
null

Landelijke of Boeren bruiloft

De gebouwen stralen grandeur uit en de omgeving is rijkelijk

De gebouwen stralen grandeur uit en de omgeving is rijkelijk, maar de inrichting, de faciliteiten en de sanitaire voorzieningen zijn eenvoudiger. Het landgoed laat zich zeer goed lenen voor ‘Landelijke of Boeren Bruiloften’, een feest waarbij luxe niet voorop staat en eenvoud met smaak centraal staat.

Dus meer in de trend van aan lange houten tafels eten, huwelijksvoltrekking in het bos, puur, biologische streekmaaltijden, echt op zijn Frans.De zogenaamde ‘Bohemian bruiloft’. Niet perfect gestyld, maar aangepast aan de omgeving en het gevoel van de plek.

Alle kamers zijn sober en eenvoudig zijn ingericht (ZEN) en de faciliteiten zijn centraal per verdieping.

Mochten er oudere mensen zijn die daar problemen mee hebben, dan kunnen we ze op een steenworp afstand onder brengen waar ze op de eigen kamer bad/douche en WC hebben!

null

Catering

Le Bocage is ook gespecialiseerd in het verzorgen van uw complete cateringwensen

U kunt gebruik maken van onze eigen huiscateraar of uw eigen cateraar inhuren.

Onze cateraar – expert in de Franse keuken – kan van alles organiseren, van creatieve wijnpresentaties met hapjes van allerhande soort tot een uitgebreid diner met kunstig opgemaakte schotels en zoveel gangen als u maar wilt.

Catering opties

Le Bocage kan uw gehele catering verzorgen, neem gerust contact op voor meer informatie. U kunt op de cateringspagina alvast meer informatie vinden.

null

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op

Adres: Le Domaine Le Bocage
1, rue du Château
52500 Savigny, Haute-Marne Frankreich
Tel. : +33 3 258 479 10
Mobiel: +31 (0)6 830 94 631
E-Mail: info@lebocage.nl
Web: www.lebocage.nl